Guest information

ToursBoottocht Voga op de eilanden Hvar en Brac

1. Makarska- Split- Bol- Makarska
2. Makarska- Korčula- Makarska

Te wijken van de stad Makarska 8:30 Terug naar Makarska rond 18:00 Lunch en drankjes inbegrepen in de prijs Vis of vlees keuze lunch

Makarska

Het centrum van Riviera en van het kustgebied. Het is rijk aan de culturele bezienswaardigheden waaronder het stadsplein met kathedraal en Franciscaner klooster St. Mark's met de goed uitgeruste malacologische museum.

Biokovo

Ontdek de heterogene schoonheid van het Natuurpark Biokovo met de hoogste piek St. Jure (1762 m). Een blik op de resorts aan de kust en naar de eilanden, evenals op de bewerkte olijf-bossen, zijn slechts enkele van de motieven voor het nemen van foto's.

Omiš

Een middeleeuwse stad, gelegen aan de kust en in de schilderachtige vallei van de rivier Cetina, slechts 30 kilometer van Makarska. Vijf kilometer langs de canyon van Cetina, vindt u "Radmanove Mlinice", een vakantie-gebied, beroemd om het brood uit de ijzeren pan en om verse forellen.

Raften, kanoën

Zijn avonturen die duren 3-4 uur, maar je praat er nog lang over na. Veel toeristen komen terug op dit avontuur zodra ze wat vrije tijd hebben, ze zijn verbaasd door de schoonheid van de rivier Cetina en de adrenaline die veroorzaakt wordt door raften en caneoing

Picknick met vis

Picknick met vis - een excursie voor mensen die houden van de zee, haar schoonheid en de typische Dalmatische sfeer: zonnen, zwemmen, zingen, een goede lokale wijn en verse geroosterde vis.

Split

Split - de stad van de klassieke Romeinse, oud-Kroatisch, Romaanse en Renaissance-architectuur. Bekend van de sport en de scheepsbouw. Ligt 55 kilometer van Makarska.

Trogir

Trogir - de best bewaarde middeleeuwse stad op het oostelijke deel van de Adriatische Zee. Ingeschreven op de lijst van World Heritage Sites van UNESCO (lijst van 's werelds meest belangrijke gebieden).

Eiland Hvar

Eiland HVAR - ligt op 18 nautische mijlen tegenovergestelde Makarska. De stad Hvar is het grootste resort op het eiland, rijk aan Romaanse en Renaissance gebouwen, evenals in mediterrane sfeer. Het is vernoemd Kroatische Madeira. De stad Jelsa, de tweede grootste van het eiland, is beroemd om zijn Dalmatische wijnen.

Korčula

Korcula - Zeker een bezoek waard vanwege de mooie natuur en bijzondere bezienswaardigheden. In de omgeving van de stad Korčula is er archipel van ongeveer twintig onbewoonde eilandjes begroeid met veel kreupelhout

Imotski

Imotski - een middeleeuwse stad, gelegen in het achterland van Brela (berg Biokovo), naast de rijke en vruchtbare vallei (Imotsko Polje) met goed onderhouden wijngaarden. Beroemd om Modro Jezero (The Blue Lake) en Crveno Jezero (De Red Lake). Gelegen op 50 kilometer van Makarska en biedt een compleet andere sfeer aan de kust.

Dubrovnik

Romaanse, Gotische, Renaissance en Barok stad - alles in een, de parel van de Adriatische Zee. Gelegen in het zuidelijkste deel van Kroatië, 180 kilometer van Makarska.

Međugorje

Medjugorje - wereldberoemde heiligdom. Afstand van Makarska: slechts 80 kilometer. Toeristisen die verblijven in Makarska worden sterk aanbevolen om een halve dag of gehele dag op excursie te gaan (met bus), terwijl de pelgrims naar Medjugorje wordt aanbevolen om te stoppen in Makarska.

Mostar

MOSTAR - eeuwenlang gelegen op het kruispunt van verschillende beschavingen.

Krka watervallen

Krka watervallen - de rivier Krka en haar 7 watervallen creëren een natuurlijk en rotsachtig fenomeen met de totale val van 242 meter. Krka werd Natuurpark in 1985 en het is het 7e Natuurpark in Kroatië. Het is bekend om de vele meren en watervallen.

Plitvice-meren

Plitvice-meren - de meest vooraanstaande en meest bezochte van alle acht natuurparken in Kroatië. Zij zijn het enige natuurlijke erfgoed in Kroatië ingeschreven in 1979 op de lijst van World Heritage Sites van UNESCO, een van de eersten in de wereld.

Sport


Butterfly Diving


Onze duikscholen aan de Makarska Riviera zijn recht op de top van Makarska op de camping "Kamp Jure" en direct aan de haven van Tučepi. Aan de voet van Biokovo een dromerige land waarvan de schoonheid trekt bezoekers uit de hele wereld en gefascineerd ontmoet u. Onze duikcentra bieden u: een internationale en professionele duikteam, twee boten met voldoende ruimte voor het hele gezin, meer dan 30 duikplekken, diepe wrakken, kliffen, ravijnen en zoetwaterbronnen, dagtochten naar de eilanden Hvar, Brac en de Makarska Riviera. Snorkelen en proefduik voor zowel kleine als grote. Duikcursussen voor beginners, gedegen opleiding voor gevorderde en professionele zorg voor instructeur kandidaten. Evenals Nitrox, rebreather en trimix training. Wij organiseren de overdracht van het pand aan het duikcentrum en terug.


Diverse sporten


Een nabijgelegen sportcentrum met negen outdoor tennisbanen en twee overdekte banen biedt voldoende ruimte voor sportactiviteiten. Voor extreme en avontuurlijke sporten kan u kiezen voor het boeken van een van de volgende aanbiedingen: paragliding, parasailing, windsurfen of jetskiën.

Voor volwassenen die sportief willen sportief zijn op zee bieden wij: duiken, surfen, zeilen, boten en motor waterfietsen huren en beachvolleybal. Voor het uithoudingsvermogen, is er de mogelijkheid om deel te nemen in de ochtend gym, aqua aerobics en nog veel meer leuke aanbiedingen. Verras jezelf en probeer het!


Mooie stranden


Mooie fijne kiezelstranden zijn de ideale plek om te ontspannen, wandelen en zonnebaden zal gemakkelijk gaan en zullen u de drukke stad doen vergeten. De kristalheldere zee is ideaal om te zwemmen of gewoon verfrissend en maken uw verblijf een onvergetelijke ervaring.

De stranden van Makarska zijn het best bekend om hun schoonheid en ongerepte toestand en vooral door het helder blauwe water. Op de daarvoor aangewezen delen van het strand is er ook ruimte om nudistisch te recreeren.